ŞANLIURFA / KARAKÖPRÜ - Çiftekemer İlkokulu

Şbt

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin desteği ile okulumuzda bilim etkinliği düzenleyen Mezopotamya Living Lab Ekibine teşekkür ederiz.

Şbt

Kızılay Haftası kapsamında okulumuzda öğrencileri bilgilendirme ve bilinçlendirme etkinliği düzenlenmiştir.

Şbt

Okulumuz sene başı veli toplantısı yoğun veli katılımı ile gerçekleştirildi. Öğrenci- Öğretmen - Veli işbirliği için gerekli bilgilendirmeler yapılarak yeni dönemin yol haritası belirlendi.

Mrt

'Kütüphanesiz Okul Kalmayacak' projesi kapsamında okulumuza kurulumu yapılan kütüphanemiz yeni haliyle öğrencilerimizin hizmetine girmiştir.

Mrt

Yeşilay Şanlıurfa Şube Başkanımız sayın Muharrem ÇELİK, Yeşilay Haftasında kurumumuza gelerek çeşitli etkinlikler yaptı. Başkan ÇELİK, tüm çocuklarımıza kendi yazdığı hikaye kitaplarını dağıttı. Özverili çalışmalarından dolayı Okul Müdürümüz sayın Esat AKGÜL' e Yeşilay' ın hediyelerini takdim etti. Çocuklarımıza madde bağımlılığının zararları ve Yeşilay' ın önemini özümseten Yeşilay Şanlıurfa Şubesine çok teşekkür ederiz.

Kas

Adıyamanspor taraftar topluluğu Şehri Yaman  Taraftar Grubu ve Adıyaman Ünv Öğrencileri Okulumuzu Ziyaret Ettiler.